Supa ruseasca de post
Stiri BotosaniJoi, 14 Aprilie 2011Actualitate4 vizualizăriPregatim prajeala:
Intr-o tigaie cu ulei incins punem sfecla la prajit pentru 4 minute. Adaugam ceapa si o prajim aprox. 1 minut. Punem morcovii si ii prajim 4 minute. Adaugam ardeiul bulgaresc la prajit pentru un minut. Punem rosiile sau pasta de tomate, amestecam si se fierbe inca aproximativ 5 minute. Se toarna o cana cu apa fierbinte sau supa de legume, se acopera si se fierbe la foc mic timp de aproximativ 10 minute.
Pregatim supa:
Intr-o oala fierbem apa 2,5 litri, punem cartofii cubuleti la fiert. Dupa 10 minute, adaugam varza tocata si se fierbe aproximativ 5 minute. Apoi adaugam prajeala si se lasa la fiert inca 2-3 minute. Se adauga sarea si piperul, verdeata si catelul de usturoi zdrobit. Oprim focul si lasam acoperita oala aproximativ 15 minute.
Ingrediente:
Pentru 2,5 litri de apa:
• cartofi - 4 buc
• varza - 200 g
• patrunjel, marar,
• usturoi - 1 catel,
• ulei vegetal - 5 linguri
• sare
• piper
Pentru prajeala:
• sfecla – 1 buc,
• morcov – 1buc,
• ceapa – 1buc,
• ardei bulgaresc – 1buc,
• rosii - 3-4 bucati (sau 2-3 linguri de pasta de tomate)
Pofta buna!
crestinortodox.ro
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!
45
Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...
Cine e profesorul Daniel Botezatu?
98
Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...
LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)
33
După ce am citit câteva cărţi valoroase de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici