„Sunt luat drept prost”, se plange naistul Zamfir, scos din imnul turistic!

„Sunt luat drept prost”, se plange naistul Zamfir, scos din imnul turistic!

 Gheorghe Zamfir  

"Nici nu cerusem mult: 10.000 de euro pentru mine şi cei 7 oameni din orchestră. Ce-o să zică lumea? Cine ştie că am fost dat la o parte?", plange Zamfir!

Cu 48 de ore înainte de a interpreta pe plaja Castel din Mamaia intro-ul la nai al viitorului imn turistic al României, Gheorghe Zamfir a fost sunat de impresar, care i-a comunicat că Ministerul Turismului nu are bani să-l plătească pe celebrul naist.

Aşa că renunţă la bucăţile muzicale pe care urma să le interpreteze alături de cei şapte muzicieni ai săi. "Sunt terminat", se plânge Zamfir.

"Mi s-a spus că ministerul n-a găsit sponsori pentru a finanţa această acţiune. Înseamnă că mă iau drept prost, dacă eu aş crede că în ţara asta vreun minister primeşte sponsorizări. Nu-s cel mai mare naiv de pe planetă. Nici nu cerusem mult: 10.000 de euro pentru mine şi cei 7 oameni din orchestră. Ce-o să zică lumea? Cine ştie că am fost dat la o parte?".

Întrebat care este motivul pentru care s-a renunţat la colaborarea cu Gheorghe Zamfir, directorul de comunicare al Ministerului Turismului, Ştefan Lungu, spune că nu poate confirma informaţia.

"Suntem mereu surprinzători – chiar dacă am renunţat la sloganul ăsta – şi e posibil să apară surprize în ultima clipă", a spus oficialul de la Turism.

Potrivit acestuia, fragmentul muzical care a fost postat în urmă cu câteva ore pe YouTube nu este "nici pe departe" refrenul viitorului imn turistic ce urmează a fi lansat pe 1 mai, la ora 23.00, pe plaja din Mamaia.

"Nu e niciun imn şi niciun refren, doar o mică lipitură. Sunt două versuri din tot refrenul", spune Lungu.

 Întrebat dacă Loredana, Smiley, Sistem şi Felicia Filip – artiştii invitaţi să performeze în Mamaia în spectacolul ce va preceda lansarea imnului – sunt şi interpreţii hitului verii, Ştefan Lungu se jură că nu ştie nimic. GANDUL

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
1

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
26

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
35

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...