Summer Fest, sub semnul întrebării!

Summer Fest, sub semnul întrebării!
Organizarea Summer Fest de anul acesta este incertă la această dată. Potrivit primarului Ovidiu Portariuc, mai mulți agenți economici cae doreau să participe la această manifestare nu mai sunt la fel de dornici de când au auzit că Festivalul va fi organizat în Centrul Vechi.

Locația propusă inițial de Executivul Primăriei a fost Bulevardul Mihai Eminescu, dar consilierii locali din partea PNL si PDL s-au împotrivit.

“Există o mare problemă. Faptul că a fost anunțat că se va organiza în Centrul Vechi a condus la o anumită reticență din partea agenților economici care ar urma să participe. Asta înseamnă că şi sponsorii manifestă o oarecare reticență pentru că neavând agenți economici acolo care să creeze vad comercial unde să vină mii de oameni, sponsorul nu mai este interesat să își afișeze reclama sau numele și am intrat momentan într-un blocaj datorită opoziției consilierilor PNL și PDL care s-au împotrivit locației stabilite de către noi. În acest moment este în pericol organizarea Summer Fest.", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Acesta a mai precizat că se are în vedere amendarea Hotărârii de Consiliu Local care prevede ca Summer Fest să fie organizat în Centrul Vechi.

“Dacă ne vom lovi din nou de opoziția consilierilor PNL şi PDL vom ieși și vom spune cetăţenilor că am vrut să pomovăm acest Festival dar opoziţia politică uneori duce la blocaje de acest gen.", a conchis Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Risc de inundații în județul Botoșani, Cod Galben până la miezul nopții!

astăzi, 12:00
20

Hidrologii au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au instituit Cod Galben până astăzi, la ora 24.00.Fenomenele prognozate sunt „s...

Un adolescent din Botoșani, propus pentru Premiul special Tinere Talente!

astăzi, 11:32
82

Potrivit Top Child Performance, este vorba despre Eric Alexandru Cracană, în vârstă de 14 ani, din Botoșani.Eric este câștigătorul multor concursuri de interpretare vocală ...

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
917

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...