Summer Fest Botosani: Start la distractie-FOTO

Summer Fest Botosani: Start la distractie-FOTO
Deschiderea oficiala a manifestarilor prilejuite de Summer Fest Botosani 2012 a fost facuta de catre primarul Ovidiu Portariuc, alaturi de cei doi viceprimari, Viorel Iliuta si Cosmin Andrei si cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean, Gheorghe Sorescu si Doina Federovici.









Manifestarile au debutat cu premierea cuplurilor care in acest an au implinit 50 de ani de la casatorie. In prezenta copiilor, a nepotilor sau a stranepotilor, 28 de familii din Botosani au fost felicitate de autoritati, cuplurile de aur primind cate o diploma, flori si un plic cu bani. Evenimentele organizate in cadrul Summer Fest Botosani 2012 se desfasoara pe Pietonalul Unirii si pe o portiune din Bulevardul “Mihai Eminescu".

In aceasta seara, botosanenii care au fost prezenti pe Pietonal au avut parte de demonstratii oferite de sportivii de la Directia de Sport, CS Botosani –Box si CS SINH DAU Botosani.

Seara de joi este dedicata folclorului, pe scena de langa Monument evoluand mai mult interpreti si grupuri folclorice, iar de la ora 20.30 va urca pe scena Orchestra “Rapsozii Botosanilor".

Un alt punct de atractie il reprezinta standurile comerciantilor de antichitati.



Bineinteles ca nu puteau lipsi spatiile unde cei care participa la Festival sa serveasca un mic, un carnacior, gulas sau o bere, terasele fiind amplasate atat pe Pietonalul Unirii, cat si pe Bulevard.

Organizatorii au pus la dispozitia botosanenilor si o harta, dat fiind ca vor fi organizate manifestari diverse in mai multe locatii.











“Summer Fest Botosani isi propune sa promoveze orasul, prin organizarea de actiuni cultural esi civice, menite sa atraga atat botosanenii, cat si turistii interesati de activitati in aer liber. La eveniment sunt asteptati peste 30.000 de participanti, dar si invitati din Republica Moldova, Ucraina si Germania. Summer Fest Botosani are atat sustinerea Consiliului Judetean, cat si a numerosi parteneri institutionali si asociativi. Sper ca acest eveniment sa fie doar un inceput in tentativa Primariei Municipiului Botosani de a da o noua dinamica orasului, de a creste potentialul touristic, civic si cultural oferit de Botosani si de traditiile sale", a spus primarul Ovidiu Portariuc.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
188

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
191

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
275

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...