Summer Fest a încins, din nou, spiritele în Consiliul Local!

Summer Fest a încins, din nou, spiritele în Consiliul Local!
Cum era de aşteptat, Festivalul Summer Fest a iscat şi de această dată discuţii aprinse în rândul consilierilor locali. Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local de miercuri a fost şi un proiect de hotărâre referitor la organizarea acestui eveniment.

Conslierul local Ovidiu Luca a apreciat că sume de 75.000 de loi, solicitată din bugetul local, este mult prea mare. Şi Eugen Ţurcanu a vrut să ştie de ce sunt cheltuieli mai mari comparativ cu Zilele Oraşului.
Şi anul trecut a fost Never Fest aşa cum i-a spus domnul Tincu. S-a vrut să-şi rupă gâtul alţii, dar ne-am descurcat din sponsorizări. De ce 75.000 de lei şi unde este locaţia? Este lăsată în aer, a spus Ţurcanu.

Potrivit celor precizate de viceprimarul Cosmin Andrei, în proiectul de hotărâre s-a trecut la locaţie municipiul Botoşani, deoarece se doreşte organizarea mai multor activităţi sportive, artistice. 

Nu îmi daţi mie banii aceştia. Este un eveniment pe care îl organizăm pentru botoşăneni, iar nivelul pe care-l alocaţi va fi egal proporţional cu calitatea. Mereu s-a discutat că alte oraşe aduc artişti mari, iar noi aducem artiştii pe care-i aducem, le-a spus Cosmin Andrei consilierilor.

Mi-e imposibil să compar festivalul de la Sibiu, care este o manifestarea culturală, cu festivalul de la Botoşani, care înseamnă
mici şi bere
, a replicat Cătălin Alexa.

Primarul Ovidiu Portariuc a solicitat retragerea proiectului de hotărâre de pe ordinea de zi, urmând ca la şedinţa viitoare de CL viceprimarul Cosmin Andrei să prezinte toate informaţiile cu privire la organizarea festivalului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
155

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
166

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
246

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...