Sucevenii, suparati foc pe HSR: Un botoşănean, fost şef de post infractor, al cărui fiu spărgea maşini în Botosani si Suceava, le blochează masinile!

Începută din luna mai a acestui an, activitatea de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc este coordonată de botoşăneanul Vasile Zetu, un fost şef de post care a ieşit din poliţie pe uşa din dos, după ce a fost cercetat în mai multe dosare penale şi condamnat la închisoare.

Ca o ironie a sorţii, în timp ce Zetu ridica maşini din Câmpulung Moldovenesc, fiul său, Alexandru Bogdan Zetu (25 de ani), era "ridicat" de poliţişti, fiind arestat preventiv pentru spargerea mai multor autoturisme de pe raza municipiilor Suceava şi Botoşani, scrie MOnitorul de Suceava.

Vasile Zetu nu este nici măcar angajat la firma de ridicări auto, dar este cel care a coordonat activităţile de ridicare atât la Botoşani, cât şi la Câmpulung Moldovenesc. Culmea, deşi nu este angajat al SC Hi Speed Recovery SRL Botoşani, fostul poliţist este un fel de şef al "hingherilor" de maşini, lucrând cot la cot cu aceştia la ridicarea autoturismelor, mai scrie sursa citată.

Ba mai mult, Zetu era cel care a constatat de multe ori contravenţiile, făcând fotografii maşinilor înainte de a le urca pe platforma autoutilitarei "hingherilor". Acelaşi individ, Vasile Zetu, semnează şi multe dintre procesele verbale de ridicare a autoturismelor.  

Citeste continuarea pe monitorulsv.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bicicliștii botoșăneni luați în vizor de polițiști, au fost sau nu ,,cuminți” în trafic!

astăzi, 12:37

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu subunitățile de profil au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauze generatoare ab...

La mulți ani! Ierarhul plecat din Știubienii Botoșanilor împlinește astăzi 64 de ani!

astăzi, 12:11

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal, împlinește astăzi, 28 octombrie, vârsta de 64 de ani.  Născut pe 28 octombrie 1960, în Ştiubieni...

Bărbat din Botoșani depistat băut la volan,ce alcoolemie avea șoferul!

astăzi, 12:00

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au oprit pentru control, pe o strada din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate. &I...