Suceveni lăsați fără marfă de polițiștii din Botoșani!

Șoferii au fost și aspru amendați pentru neconformitățile constatate de oamenii legii.

Suceveni lăsați fără marfă de polițiștii din Botoșani!

S-a întâmplat zilele trecute. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au oprit pentru control, o autoutilitară condusă de un tânăr, din județul Suceava care transporta material lemnos. 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deținea documente de transport, motiv pentru care cantitatea de 2,8 metri cubi de material lemnos a fost confiscată.

Mai mult decât atât, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Un alt șofer, tot din Suceava, a fost lăsat și el fără marfă și s-a ales cu o amendă mai aspră.

Bărbatul de 42 de ani a fost oprit de polițiștii din Darabani. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de peste 4 metri cubi de material lemnos pe care o transporta.

„Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost supus confiscării”, a precizat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
7

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
28

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
51

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...