Suceveancă accidentată pe trecerea de pietoni de un camion cu butelii condus de un botoşănean!

Suceveancă accidentată pe trecerea de pietoni de un camion cu butelii condus de un botoşănean!

   Monitorul de Suceava

O tânără în vârstă de 20 de ani a ajuns în stare gravă la spital, cu piciorul stâng zdrobit, după ce a fost călcată pe trecerea de pietoni de un camion cu butelii, condus de un botoşănean!

Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 11.15, în cartierul Burdujeni, din municipiul Suceava. Şoferul autoutilitarei încărcate cu butelii, Nicu M., în vârstă de 39 de ani, din Flămânzi - Botoşani, se deplasa pe direcţia de mers Plopeni - Suceava, pe banda a doua de mers. Conform anchetei poliţiei, ajuns la zebră, acesta nu a acordat prioritate de trecere pietonului, Rodica S., în vârstă de 20 de ani, din Liteni. Şoferul a frânat, reuşind să evite un impact frontal, însă a trecut cu roata din dreapta peste piciorul stâng al tinerei, informează Monitorul de Suceava.

Transportată la Secţia Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, tânăra de 20 de ani a fost diagnosticată preliminar cu o plagă complexă, prin strivire, la o primă evaluare aceasta urmând a avea nevoie de cel puţin 60 de zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni.

Poliţiştii anchetatori de la Biroul Rutier Suceava au stabilit că şi pietonul are o culpă în producerea accidentului. Tânăra, au constatat poliţiştii, a coborât dintr-un autoturism care oprise pe banda I de mers şi s-a angajat în traversarea străzii în fugă.

Şoferul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. Atât acestuia, cât şi victimei i s-au recoltat ulterior probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
1

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
451

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
1119

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...