Succes national al sportivilor de la C.S. TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI

Succes national al sportivilor de la C.S. TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI
În perioada 11-13 mai 2012 s-a desfăşurat la Bistriţa a XV-a ediţie a Campionatului Naţional de TAEKWONDO WTF pentru copii şi cadeţi ce a inclus doua probe, KYORUGI (lupta) si POOMSAE (forme) şi Turneul Republican de TAEKWONDO WTF pentru copii şi cadeţi (competiţie pentru sportivii cu grade inferioare) ce a inclus numai proba de KYORUGI (lupta).

La concurs au participat 500 de sportivi de la 28 de cluburi din ţară.

La Campionatul Naţionalpentru copii şi cadeţi, C.S. TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI, condus de Cătălin Chiriac, a participat cu 3 sportivi, obţinând o medalie de bronz prin sportiva IVANOV SERENA la categoria cadeți 1 - 37 kg.

La Turneul Republican pentru copii şi cadeţi sportivii au obținut  10 medalii din care 2 de argint sportivii: CIOBANU SERBAN-CONSTANTIN la categoria cadeți 1 - 61 kg,TOMA TUDOR TIBERIUla categoria cadeți 1 - 45 kg şi 8 de bronz sportivii: GROSU DENIS GABRIEL la categoria copii 1 - 25 kg, RADIS ANDY la categoria copii 2 - 25 kg, MIHAI RARES VALENTIN la categoria cadeți 1 - 45 kg, CROITORU IULIAN la categoria cadeți 2- 40 kg, ROZNOVANU PETRIȘOR la categoria cadeți 2 - 30 kg, TUREȚCHI COSMIN la categoria cadeți 2 + 40 kg, CELECKI VLAD la categoria cadeți 1 - 37 kg, si PANAITE ARIS ANDREI la categoria copii 1 + 35 kg.



Participarea a fost un succes cu confirmări ale unor sportivi la prima sau a doua participare: Radis Andy Eduard la a doua participare intr-un concurs a disputat 4 meciuri , Aparaschive Paul-Adrian la prima participare a făcut scorul campionatului după cele trei reprize tabela arătând 45-44, Grosu Denis Gabriel la a doua participare pierzând medalia de argint la diferența de un punct, Sultana Paula care la a doua participare a avut de disputat un meci la categoria copii 2 + 25 kg cu o sportiva care avea o greutate cu mult peste cea a sportivei noastre.

Atitudinea si tehnicile spectaculoase folosite  in concurs de copii si cadeții  CLUBULUI SPORTIV TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI au făcut ca  aceștia să fie aplaudați uneori de toți cei prezenți in sala.

Îi felicit pe toţi cei medaliaţi dar şi pe ceilalţi participanţi din lot care nu au putut ajunge pe podium deşi au avut prestaţii bune dar care, cu ambiţie, pot să obţină mai mult la următoarele competiţii. Ca de fiecare dată galeria formată din părinți ne-a  însoțit la Bistriţa sa ne încurajeze.

Mulțumim Domnului Primar al Orașului Bucecea Ţîmpău Andron pentru mijlocul de transport pus la dispoziție in vederea participării la acest concurs in condiții foarte bune.

Mulțumim totodată Domnului Cornel Sfaiter ca i-a ajutat pe cei mai fideli "sponsori" ai noștri, PARINTII susținând printr-o sponsorizare deplasarea la acest campionat.

Clubul Sportiv TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
184

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...

Botoșănean adus sub escortă din Austria, băgat direct în penitenciar!

astăzi, 14:01
97

Printre cele 9 persoane se află și un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Botoșani.Botoșăneanul era dat în urmărire internațională pentru săvârşirea de infracţi...

Moarte cruntă pentru un șofer român în Belgia, chiar sub ochii soției. Cineva a aruncat un capac de canalizare în cabina TIR-ului!

astăzi, 12:35
700

Șoferul român de TIR a fost victima unui act șocant de violență petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 mai 2024, când cabina sa a fost lovită de un capac de cana...