Subprefectul Daniel Moruzi are noi sarcini de serviciu!

Subprefectul Daniel Moruzi are noi sarcini de serviciu!
In aceasta saptamana, subprefectul judetului Botosani, Daniel Moruzi, si-a marit volumul atributiilor de serviciu, preluand o parte din sarcinile fostului subprefect, Paul Secrieru, fiind vorba de responsabilitatea unor comisii cum ar fi cea de incluziune sociala si Biroul Judetean pentru Romi.

"Subprefectul va coordona acest Birou pentru ca e un lucru foarte de actualitate si ar trebui acordata atentia cuvenita, cu atat mai mult contextul international. Situatia la noi nu este atat de grava, noi nu avem in judet romi expulzati din tarile occidentale, avem care s-au intors voluntari", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

Reprezentantul Guverului in teritoriu a precizat ca judetul Botosani sta mai bine fata de alte judete, in ceea ce priveste documentele romilor, intrucat conform statisticile, in Botosani sunt aproape 16.000 de romi, din care 4.000 in mediul urban si 12.000 in mediul rural si majoritatea dintre acestia au acte de identitate.

"Legislatia spune ca din anumite comisii sa faca parte si unul din subprefect si acum fiind doar unul singur va trebui sa impartim aceste sarcini. Subprefectul mai are in atributii gestionarea materialelor de constructii, Serviciile de Permise si Pasapoarte, bugetele institutiilor publice", a adaugat prefectul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
85

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
151

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
805

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...