Studenta care incercat sa isi ia viata a refuzat ajutorul lui Constantin Simirad!

Studenta care incercat sa isi ia viata a refuzat ajutorul lui Constantin Simirad!

 CONSTANTIN SIMIRAD  

Studenta care a luat acum doua zile medicamente pentru a se sinucide, din cauza lipsei banilor necesari continuarii studiilor, a refuzat ajutorul presedintelui Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad.

Fata se afla in spital, unde sta alaturi de sora sa, venita din Botosani sa o ajute sa treaca peste momentele dificile.

Sensibilizat de situatia tinerei, Constantin Simirad, care este nascut in Cotusca, judetul Botosani, a incercat sa acorde un ajutor financiar, dar s-a ales pentru gest doar cu o multumire.

"Pe mine m-a impresionat situatia tinerei si am incercat s-o ajut. Dupa ce s-a vorbit cu ea, am aflat ca tanara este doctoranda. Am ajuns la concluzia ca este cazul unui ajutor financiar. Tanara n-a fost de acord si a multumit frumos", a declarat Constantin Simirad, pentru Buna Ziua Iasi.

Ieri, doi asistenti sociali i-au facut tinerei o vizita la Spitalul de Urgente Sf. Ioan Iasi. Dupa ce au vorbit cateva zeci de minute, acestia n-au reusit sa obtina acordul fetei.

"Am fost si am vorbit cu tanara. Aceasta era cu o sora de-a ei. Am incercat sa stabilim daca este necesara o forma de ajutorare sociala. Tanara ne-a refuzat. Asta e, nu poti face bine cu forta", a declarat Tiberiu Bantas, purtatorul de cuvant de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi.

In urma cu doua zile, tanara a incercat sa-si puna capat zilelor. Aceasta era cazata in campusul universitar Tudor Vladimirescu din Iasi. La Unitatea de Primire Urgente de la Spitalul Sf. Ioan Iasi, medicii au stabilit ca, in tentativa de suicid, tanara a inghitit mai multe tablete de barbiturice si benzodiazepine. Ieri, starea de sanatate a acesteia era in afara oricarui pericol.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
62

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
484

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...