Strigatul de ajutor al unei fete de 18 ani, auzit abia cand a incercat sa isi puna capat zilelor!

Strigatul de ajutor al unei fete de 18 ani, auzit abia cand a incercat sa isi puna capat zilelor!
O adevarata drama, pe care o fata de 18 ani o traieste singura, fara a beneficia de ajutorul celor mari, ar fi putut sa se sfarseasca joi cat se poate de rau!

C.B., din Mileanca, are 18 ani, este eleva la Scoala de Arte si Meserii Botosani si locuieste in internatul Colegiului Economic Octav Onicescu.

Parintii fetei s-au despartit in urma cu mai multi ani. Mama s-a recasatorit, in urma acestui nou mariaj nascandu-se un copil care se pare ca a starnit in adolescenta un soi de gelozie. De aici si pana la starea de depresie nu a mai fost decat un pas.

Si relatia de dragoste pe care o traia cu un baiat in varsta de 21 de ani, din Bucuresti, incepuse sa scartaie. Joi dimineata, fata a mers la baie, la etajul I, unde a incercat sa isi puna capat zilelor! Din fericire, o femeie de serviciu a prins-o chiar inainte ca fata sa se arunce pe fereastra.

La scurt timp, pedagoga a gasit-o sufocandu-se cu cablul de la incarcator si prosopul infasurat in jurul gatului. Conducerea liceului a fost instiintata abia cand eleva a fost gasita aproape autoasfixiata, directorul anuntand imediat servicul de urgenta 112.

Diriginta spune ca fata nu a facut niciodata probleme, fiind buna la invatatura si foarte retrasa.

"Este o eleva cu probleme de comunicare, de adaptare, cu un temperament introvertit, dar cu rezultate foare bune la invatatura. Dupa divortul parintilor, se intelegea mai bine cu bunica", a declarat diriginta Daniela Andronache. Fata a fost transportata la Spitalul de Psihiatrie, pentru un consult de specialitate.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
185

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
187

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
269

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...