Stricăciuni la Secţia de Psihiatrie! “Săptămânal înlocuim uşi şi obiecte sanitare”

Stricăciuni la Secţia de Psihiatrie! “Săptămânal înlocuim uşi şi obiecte sanitare”
Problemele administrative de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Mavromati au fost aduse şi la cunoştinţa şefilor unităţii, care au cerut coordonatorului de la această secţie o prioritizare a lucrărilor ce trebuiesc făcute în corpurile de clădire.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a declarat miercuri că la această secţie sunt deficienţe în ceea ce priveşte modul în care sunt întreţinute saloanele.

Pe de altă parte, cei din conducerea Spitalului Judeţean au explicat de ce sunt astfel de probleme la Secţia de Psihiatrie.

“S-a efectuat o expertiză tehnică a clădirii care este este veche, din anul 1899. Concluzia comisiei de expertiză recomandă reparaţii capitale, cu un deviz care ar costa aproximativ 3 milioane de lei. În momentul de faţă se fac reparaţii curente la instalaţii sanitare, instalaţii electrice pentru desfăşurarea activităţii şi a actului medical în condiţii cât de cât normale. Chiar astăzi, domnul manager a cerut coordonatorului administrativ să vină cu o prioritizare a deficienţelor şi cele care pot fi rezolvate de către personalul administrativ al spitalului să le rezolve de urgenţă, cele care depăşesc competenţa să fie solicitată o firmă de specialitate", a precizat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Acesta susţine că săptămânal sunt necesare reparaţii la Secţia de Psihiatrie, din cauza stricăciunilor pe care le fac pacienţii internaţi.

“Săptămânal avem intervenţii pentru înlocuirea chiuvetelor, a vaselor WC, a uşilor, pentru că sunt sparte, distruse de către pacienţi", a mai spus Ioan Asaftei.

 

Spune-ne opinia ta