Străzile oraşului, spălate de Urban Serv cu apă şi detergent

Străzile oraşului, spălate de Urban Serv cu apă şi detergent
Societatea Urban Serv a demarat, vineri dimineaţă, acţiunea de spălare şi salubrizare a unui tronson din Calea Naţională, cuprins între Peco Lukoil şi strada Uzinei.

O parte dintre angajaţii societăţii de salubrizare mătură carosabilul, iar din urmă vine maşina care spală asfaltul. Poliţiştii locali i-au informat pe proprietarii de autoturisme ca pe perioada cât se desfăşoară aceste activităţi să nu parcheze maşinile în zonă. În cursul zilei de marţi se va acţiona pe celălalt sens de pe acest tronson.

Potrivit reprezentanţilor societăţii Urban Serv pe lângă apă, la spălarea carosabilului se foloseşte şi un detergent special, cu care se curăţa şi platformele.

Acţiunea a fost demarată după ce cetăţenii s-au plâns că este prea mult praf pe străzi, dar şi după ce unii consilieri au ridicat această problemă în cadrul şedinţelor de Consiliu Local.

Deocamdată, va fi spălată doar Calea Naţională, urmând ca pe viitor să se decidă dacă se intervine şi pe alte artere.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
37

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
147

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
20

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...