Străzile municipiului Botoșani împânzite de forțele de ordine însoțite de câinele specializat în detectarea drogurilor (fotogalerie)

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 158 de persoane, au fost controlate 84 de autovehicule și au fost efectuate 38 de testări cu aparatul etilotest și 8 cu aparatul DrugTest.

Noaptea trecută, străzile municipiului Botoșani au fost împânzite de polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră însoțiți de câinele specializat în detectarea drogurilor. Acțiunea a vizat asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și depistarea șoferilor care conduc sub influența drogurilor.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 158 de persoane, au fost controlate 84 de autovehicule și au fost efectuate 38 de testări cu aparatul etilotest și 8 cu aparatul DrugTest.

„În urma neregulilor constatate au fost aplicate 41 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.000 de lei. Peste 30 de sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier, iar 8 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Au acționat polițiști din cadrul Poliției municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate.

La activitate s-a beneficiat și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) din Botoșani și Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău și a polițiștilor de frontieră, însoțiți de câinele specializat în detectarea drogurilor.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transformer de Botoșani. Cum face Valeriu Iftime trecerea de la patron la șef de județ

astăzi, 13:34

Proaspăt intrat în politică, prosperul om de afaceri Valeriu Iftime crede că nu este în incompatibilitate și în conflict de interese dacă își continuă contractele pe car...

Preasfințitul Nichifor Botoșăneanul va oficia Sfânta Liturghie și va sfinți casa parohială la o parohie din Botoșani

astăzi, 13:21

În data de 19 octombrie 2024, în Parohia „Sfântul Nicolae” din comuna Bălușeni, județul Botoșani, va avea loc un eveniment deosebit pentru comunitate și anume sfinț...

Becali și-a făcut calculele: ”Gata, nu mai am emoţii cu play-off-ul. Câştigăm şi cu Botoşani!”

astăzi, 12:13

FCSB are două victorii şi două remize în ultimele patru etape ale campionatului, iar Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre, a comentat despre rezultatele etapei. În etapa 11, C...