Strada Primaverii ar putea fi reabilitata cu bani de la Guvern!

Strada Primaverii ar putea fi reabilitata cu bani de la Guvern!

 FLORIN GHIORGHITA  

Dupa ce, pe plan local, reprezentantii municipalitatii nu au gasit fonduri pentru reparatia carosabilului si a caii de rulare a tramvaiului de pe strada Primaverii, viceprimarul Florin Ghiorghita sustine ca exista toate sansele ca strada sa intre chiar anul acesta in reparatii, cu fonduri de la Guvern.

"Strada Primaverii, in proportie de peste 70-80%, va fi realizata in acest an. Problema este ca pe partea de finantare pe care ne-o propusesem noi nu s-a incadrat si nu putea sa intre, bugetul ne-a fost restrans ca urmare a deciziilor guvernamentale si legislative care te obliga sa iti faci bugetul exact dupa incasarile pe anul trecut si atunci normal ca nu am putut sa introducem strada Primaverii pe lista de investitii. In schimb, o finantare este deja in discutie pentru aceasta strada, este cu bani de la Guvern, pe care noi ii asteptam si mai mult ca sigur anul acesta vom da drumul la lucrari, dar probabil ca nu vor fi finalizate tot in 2011", a declarat viceprimarul Florin Ghiorghita.

Costurile cu reabilitarea si modernizarea strazii Primaverii depasesc 5 milioane de lei, aproape jumatate din suma fiind pentru reaparatiile caii de rulare a tramvaiului.



Viceprimarul Florin Ghiorghita spune ca deja s-a luat legatura cu o firma din Suceava, specializata in reparatiile la liniile de tramvaie, aceasta urmand sa faca un pret estimativ al lucrarilor.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
121

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
250

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
170

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...