Strada Doboșari. Doi bătrâni au ajuns noaptea trecută la spital după ce casa le-a luat foc. Bărbatul a murit

Strada Doboșari. Doi bătrâni au ajuns noaptea trecută la spital după ce casa le-a luat foc. Bărbatul a murit

Doi bătrâni, o femeie și un bărbat, ambii de 86 de ani, au ajuns la spital după ce locuința lor de pe strada Doboșari din municipiul Botoșani a luat foc.

Bărbatul a fost predat la spital în curs de resuscitare de către echipajul de terapie intensiva mobila SMURD. Din păcate, batrânul a decedat, din câte se pare chiar la fața locului. Decesul s-a constatat la spital.

Incendiului a izbucnit într-o anexa și s-a extins la locuință. Un trecător a observat flăcările și a solicitat sprijin, susținând ca arde o anexa. Apelul s-a înregistrat puțin înainte de ora 03.00, în această noapte. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă.

După efectuarea recunoașterii s-a constatat ca ardea și veranda locuinței care era lipita de anexa, iar în casa fiind un fum gros, au anunțat reprezentanții ISU de la Botoșani.

Întrucât nu exista nimeni care sa ofere informații despre proprietari, pompierii au început să caute posibile persoane surprinse în interior, concomitent cu acțiunea de stingere.

Cei doi soți au fost descoperiți într-una dintre camere. Pana la sosirea echipajelor de prim ajutor, salvatorii au început manevrele de resuscitare. Cauza probabilă a incendiului o constituie un scurtcircuit electric.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
478

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
202

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
153

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...