Stradă blocată de o șoferiță! Vezi cum a reusit! VIDEO

Stradă blocată de o șoferiță! Vezi cum a reusit! VIDEO
O șoferiță din Botoșani a reușit o "performanță" incredibilă în această dimineață.

Femeia și-a adus copilul la Grădinița Nr. 6 "Prichindel", aflată pe Aleea Curcubeului din municipiul Botoșani. Pentru că timpul este extrem de prețios pentru ea, nu a căutat o parcare, ci și-a lăsat mașina parcata in asa fel încât niciun autoturism să nu mai poată trece.

Mai mult de atât, pe Aleea Curcubeului este sens unic dinspre strada Octav Onicescu spre intersecția cu strada Aleea Cinema, însă șoferița a ignorat indicatorul "Accesul interzis". 




"Ora 8:30, ploua infernal, te duci si tu ca omul sa-ti duci copilul la Gradinita Prichindel de langa Scoala 13 unde e sens unic si vrei sa te indrepti spre serviciu, dar nu poti ca o cucoana intra pe interzis, lasa masina in drum in fata gradinitei sa nu cumva sa o ude si intra in gradinita. Cu toate ca masinile stateau la coada, claxoane, tipete ea i-a zis ünui taximetrist “daca vrei sa treci asteapta-ma"", a transmis revoltat, pe mailul redacţiei Stiri.botosani, unul dintre şoferii aflaţi dimineaţă în zona Grădiniţei Prichindel, care a atasat si o fotografie.



După aproximativ cinci minute, timp în care ceilalți participanți la trafic au tot claxonat și înjurat, a apărut și personajul principal, care s-a urcat în mașină fără măcar să-și ceară scuze pentru situația creată.   

In zona sunt mereu probleme din cauza soferilor care ignora pur si simplu faptul ca este o stradă cu sens unic.  

Vezi video mai jos!  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
52

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
21

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
41

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...