Stimati profesori, aici sunt banii dumneavoastra!

Stimati profesori, aici sunt banii dumneavoastra!
Egali, dar nu si la premii! In Romania de astazi exista oameni care beneficiaza de prime de zeci de mii de lei! Incredibil, si totusi se intampla... in Ministerul Educatiei! Asta in timp ce salariile profesorilor au ajuns la limita de subzistenta.  

Intr-o perioada in care tot mai multi oameni ies in strada pentru a incerca sa obtina un ban in plus la salariu sau la pensie pentru ca nu mai au ce pune pe masa, exista si romani fericiti. Mai exact, apropiatii ministrului Educatiei, Daniel Funeriu, care primesc prime de zeci de mii de lei.

Potrivit unor documente obtinute de Jurnalul National, Dogaru Mariana, sef departament in Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar (ARACIP), a primit in luna aprilie, pe langa salariul de 2.429 de lei si sporul de vechime de 211 lei, o prima de 13.524 lei (135,24 milioane de lei vechi), ajungand la un venit brut lunar de 16.785 lei, din care venit net 11.773 lei.

Cam in aceeasi situatie se afla si Fuior Catalin Bogdan, consilier juridic II, care, tot in aprilie, a incasat o prima de 8.454 lei, ca si Hofman Tania Daniela, expert I.

Seful ARACIP, Iosifescu Constantin Serban, cel care se ocupa de statele de plata, are un salariu de 3.773 de lei, insa pe langa acesta a mai primit sporul de vechime de 270 de lei si o prima de 15.216 lei.

In perioada mai-septembrie 2009, Dogaru Mariana, sef departament, Gogu Violeta, expert, Paraschiva Gabriela Alina, sef departament, Rapa Alina Aura, consilier juridic, si altii, in frunte cu presedintele agentiei, Iosifescu Constantin Serban, au incasat lunar prime de 4.000-5.000 de lei noi, adica, 40-50 milioane de lei vechi.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
108

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
877

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
410

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...