Stela Brehuescu face cinste judetulului cu vacutele si caprele de rasa!

Stela Brehuescu face cinste judetulului cu vacutele si caprele de rasa!
O botosaneanca, ce se ocupa de 20 de ani cu cresterea bovinelor si a caprinelor, a reusit sa obtina mai multe premii la Expo Zoo Agroind, un targ de profil ce a avut loc in perioada 8-9 septembrie, la Vaslui, aflat la editia a XIII-a.

Din anul 2000, Stela Brehuescu participa la acest Targ de la Vaslui si in fiecare an s-a intors acasa cu premii. La editia din acest an a participat cu doua bovine din raza Baltata romneasca si trei rase de capre pentru productia de lapte, respectiv Sannen, Alpina franceza si Murciano-granadina (tineret). Botosaneanca a primit din partea organizatoilor doua premii intai pentru animalele expuse.

"Acest Targ este unul de anvergura si participa crescatori din toate judetele din Moldova. Din anul 2000 eu particip la acest Targ, sunt deja doua editii, pentru ca se face din doi in doi ani. De la fiecare editie m-am intors cu premii si in fiecare an particip la diverse targuri cu animalele pe care le cresc. Este foarte greu sa te descurci in vremurile acestea, fantanile au secat, nu mai este apa, a fost seceta. M-am gandit de foarte multe ori sa renunt, insa in ultima clipa m-am oprit, pentru ca iubesc animalele. Este o pasiune dusa la extrem. La ora aceasta mai am 32 de bovine si 55 de capre de rasa", a declarat Stela Brehuescu.





Deplasarea la Targul Expo Zoo Agroind de la Vaslui a fost posibila datorita sponsorilor Cazacut Iulian de la SC Dolly Com si Doroftei Vasile de la SC Transdor, carora Stela Brehuescu le multumeste ca au avut incredere ca aceasta participare va face cinste judetului Botosani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
47

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
48

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
304

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...