Stefan Banica proxenet, Andreea Marin traficanta de droguri!

Stefan Banica proxenet, Andreea Marin traficanta de droguri!
Filmul "O viata minunata", regizat de argentinianul Alejandro Chomski, care ii are in distributie pe Stefan Banica Jr. si Andreea Marin Banica, va rula in cinematografele din Romania din 6 martie.

“O viata minunata" este o productie a companiei New Films International, in distributie fiind inclusi, alaturi de Stefan Banica Jr. si Andreea Marin Banica, Angela Sarafyan, Jesse Garcia, Bai Ling, Debi Mazar, Dana Delany si Rena Owen.

Stefan Banica Jr: “Am luat-o de la zero"

Filmul este povestea a doi tineri care vor sa scape de trecutul lor plin de abuzuri, incercind impreuna sa isi gaseasca linistea prin dragoste.

“Pentru mine a fost o experienta. Experienta de a merge intr-un loc cu o mare traditie cinematografica. Am luat-o de la zero. Acolo nu eram Stefan Banica, eram un simplu actor. Nu cunosteam pe nimeni. Una peste alta, a fost o experienta si o distractie", a declarat Stefan Banica Jr., despre filmarile pentru “O viata minunata", pe care l-a caracterizat ca fiind “un film curat, cu o puternica tenta sociala".

Andreea Marin nu vrea sa fie numita actrita

Pe de alta parte, sotia actorului, Andreea Marin Banica, a declarat ca nu isi doreste ca in presa sa apara titluri in care este numita “actrita", deoarece nu se considera una, si a vorbit despre filmarile la “O viata minunata" in calitate de jurnalist.

“Ca jurnalist, ca si corespondent la premiile Oscar, care stia ceva despre dedesubturile acestei lumi, am avut ocazia sa vad totul in alta lumina. Pentru mine, ca jurnalist, este o experienta unica. Cind iei interviu unui actor, te bazezi pe documentare, dar cind ai o experienta de acest fel, intrebarile pe care le pui sint mai profunde", a spus Andreea Marin Banica, care a mai precizat ca bunul simt o impiedica sa se considere actrita.

Insarcinata, la filmari

“Eu eram insarcinata in luna a treia si a fost o experienta haioasa. Este o amintire placuta", a mai spus vedeta de televiziune, care inca nu este decisa in ceea ce priveste o viitoare cariera cinematografica.

“Poate fi un prim pas sau poate fi o experienta unica, a precizat Andreea Marin Banica. Comentind prestatia sotiei sale pe platourile de filmare", Stefan Banica Jr. a spus: “S-a descurcat exceptional. Ea stie cel mai bine daca va mai juca sau nu in alte productii". Vorbind despre rolurile jucate in film, cele doua vedete au declarat ca au interpretat personaje negative si ca apar, fiecare, in cite o scena.

Banica – proxenet, Marin – traficanta de droguri

“Eu sint unul dintre barbatii cu care Bai Ling are o relatie. Sint un proxenet care ii ia banii si de care ea este foarte atasata. O lasa sa creada ca au o relatie, dar el are mai multe fete infiltrate peste tot", a spus Banica Jr., care a precizat ca, daca ar avea ocazia, ar dori sa joace intr-un film alaturi de Anthony Hopkins, actor pe care il admira foarte mult.

La rindul sau, Andreea Marin Banica a specificat ca personajul ei este o fata de cartier, care se doreste eleganta si puternica si care supervizeaza o retea de femei care fac trafic de droguri.

“Sunt o imigranta, chiar una din Romania, sefa unei bande de gagici care fac deal-uri cu droguri", a spus ea, precizind ca personajul este total opus firii sale.

“Eu sint un om pozitiv si lucrurile pe care le fac au un sens pozitiv, in timp ce personajul meu este o tipa sexy, exagerata. Cred ca e mai simplu sa joci un personaj diferit de ceea ce esti tu. Nu cred ca mi-ar placea sa joc un personaj care imi seamana", a mai specificat Andreea Marin

Banica – Pentru mine a contat mult ca nu este un film comercial

La Hollywood e mai multa disciplina Analizind diferentele dintre cultura cinematografica din Statele Unite si cea din Romania, actorul Stefan Banica Jr. a declarat ca discrepanta consta in disciplina si profesionalism, atitudini care in Romania lipsesc de multe ori.

“Acolo exista un sindicat al actorilor si fiecare actor are drepturi care sint aparate. Fiecare stie ce are de facut. Acolo electricianul nu sterge si recuzita de praf cum e la noi. Exista o disciplina", a spus el.

Sotia sa a fost de aceeasi parere, fiind impresionata de faptul ca regizorul filmului, Alejandro Chomski, a facut niste modificari in scenariul productiei, dupa ce a avut o intilnire cu Stefan Banica Jr, si a facut astfel incit rolul sa se potriveasca mai bine personalitatii actorului.

 “Initial primisem un alt rol si apoi pe acesta pe care l-am interpretat", a completat Stefan Banica Jr. Vorbind despre filmul romanesc, Banica a declarat ca si in Romania se fac filme bune, facind referire, in special, la filmul “4 luni, 3 saptamini si 2 zile", al lui Cristian Mungiu, cistigatorul premiului Palme d’Or, in 2007, in care considera ca s-a regasit.

Potrivit presedintelui New Films Romania, Radu Nicolau, filmul “O viata minunata" a beneficiat de un buget de circa 10 milioane de dolari si va fi distribuit in toata lumea. Alejandro Chomski a regizat mai multe scurtmetraje, dupa care a debutat cu lungmetrajul “Azi si miine", care a fost selectionat, in 2003, la Festivalul de Film de la Cannes, in cadrul sectiunii Un Certain Regard. Chomski a mai regizat si filmele “In the country of last things si “Feel the Noise".

Sursa: 7plus

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
168

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
238

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
546

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...