Statiile de tramvai vor fi modernizate: “Nu e posibil asa ceva!”

Statiile de tramvai vor fi modernizate: “Nu e posibil asa ceva!”
Gata cu asteptatul tramvaiului in ploaie sau ninsoare! Primaria municipiului Botosani vrea in acest an sa modernizeze statiile de tramvai, mai exact sa le acopere, pentru ca cetatenii sa nu mai astepte in frig sau in bataia directa a razelor soarelui.

Primarul Ovidiu Portariuc a precizat ca noul proiect de modernizare a transportului local va dura aproximativ doi ani pana cand va fi realizat (vezi aici detalii), iar pana atunci vor fi modernizate statiile existente, urmand ca, după ce vor fi montate statiile noi,  cele vechi sa fie mutate la periferia orasului.

“Chiar daca in proiectul nou sunt prevazute si amenajarea de statii de tramvai, acum vom pune niste copertine. Nu e posibil asa ceva, ca pe timp de iarna sau vara cand sunt calduri mari, ca sa nu mai spun toamna ca sunt ploi, sa stea oamenii in statiile de tramvai zgribuliti, cu umbrele in maini, fara sa existe niste copertine. Desi cum va spuneam, in proiectul european sunt prevazute aceste amenajari, am decis sa le facem pentru ca pana cand vom incepe lucrarile la acel proiect va mai dura aproximativ un an si jumatate sau chiar doi ani. In momentul cand vom monta statiile noi, aceste statii modernizate le vom muta la statiile de transport de la periferia orasului", a declarat Ovidiu Portariuc.

Valoarea proiectului pentru modernizarea statiilor de tramvai este de 400.000 lei.

 

Spune-ne opinia ta