Start INEDIT de campanie electorala pentru Forta Civica! Cristian Roman si Oana Sauca pe biciclete prin oras - FOTO, VIDEO

Daca PSD, PNL, PDL si PMP au dat startul campaniei electorale in noaptea de joi, atunci cand au lipit afise in centrul orasului, cei de la Partidul Forta Civica au avut un start de campanie ceva mai neobisnuit si foarte spectaculos.

Membrii PFC Botosani, alaturi de presedintele Cristian Roman si cei doi candidati la alegerile europarlamentare, Oana Sauca si Daniel Botezatu, au pornit intr-un mars pe strazile din municipiul Botosani. Cristian Roman si Oana Sauca au mers pe biciclete, alaturi de alti tineri.

"Am ales un alt mod de a face startul campaniei electorale, pentru ca si noi suntem altfel. Credem ca putem fi alternativa de care au atata nevoie romanii, cu atat mai mult cu cat increderea in clasa politica a ajuns la cote dezastruoase. Forta Civica are oameni care nu sunt compromisi politic si foarte multi tineri care si-au ros coatele pe bancile facultatilor. Cred ca botosanenii si romanii pot avea incredere in Forta Civica si in Mihai Razvan Ungureanu", a declarat presedintele PFC Botosani, Cristian Roman.

Acestia au plecat de la sediul partidului, de langa Biserica "Intampinarea Domnului", de pe strada Octav Onicescu, dupa care au mers pe Bulevardul Mihai Eminescu - strada Machian - strada Cuza Voda - Pietonalul Unirii - Bulevardul Mihai Eminescu si au revenit la partid.

"Suntem un partid tanar, un partid aparut in 2012. O parte a populatiei tine sa ne confunde si tin sa precizez ca nu suntem nici partidul lui Basescu, nici partidul Elenei Udrea. Noi suntem partidul condus de Mihai Razvan Ungureanu, un partid infiintat de el tocmai pentru a raspunde unei necesitati, o clasa politica ce nu va fi corupta. Speram ca noi sa fim alternativa la actuala clasa politica",a precizat candidatul la europarlamentare, Daniel Botezatu.

In dreptul cinematografului Unirea, mai multi tineri, pasionati de sportul extrem cu bicicleta, au oferit un moment de Trial Bike Freestyle.

"Suntem oameni sinceri, corecti. Oameni care stiu ce inseamna institutiile europene, functia unui europarlamentar acolo. Suntem oameni care punem mai presus de interesele noastre, interesele populatiei. Sloganul nostru pentru aceasta campanie este . Dorim ca oamenii sa aiba incredere in noi", a declarat si cel de-al doilea canditat botosanean, Oana Sauca.

GALERIE FOTO:



































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...

Tineri din Botoșani dispăruți fără urmă, după ce au plecat la muncă în Italia! (foto)

astăzi, 15:35

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea a doi tineri, de 29 și 23 de ani, ambii din municipiul Botoșani, care au părăsit în mod voluntar domiciliul, în dat...

Schimbare majoră pentru diplomele de absolvire emise de facultățile din întreaga țară!

astăzi, 14:00

În premieră, vor avea un element distinct care să le permită să fie mai vizibili și pentru angajatorii din străinătate. Este un pas extrem de important în procesul digitalizării. ...