Starea lui Lucescu s-a agravat! Va fi operat!

Starea lui Lucescu s-a agravat! Va fi operat!
Catalin Carstoiu, managerul Spitalului Universitar din Capitala, a oferit informatii noi despre starea de sanatate a lui Mircea Lucescu. Antrenorul lui Sahtior va avea nevoie, in cele din urma, de o interventie chirurgicala.

"Din punctul nostru de vedere, nu e posibil sa fie externat astazi. Este un om care trece cu o demnitate extraordinara aceasta situatie. Fracturile costale se vindeca in 30-45 de zile. Este un proces dureros prin care poate trece si la domiciliu, dar pot aparea complicatii", a spus Catalin Carstoiu, citat de ziare.com.

La cateva zeci de minute distanta, Carstoiu a revenit cu o noua declaratie, anuntand ca Mircea Lucescu va fi operat deoarece a aparut o complicatie.

"A aparut o complicatie, exces de lichid pleural, si s-a decis ca domnul Mircea Lucescu sa fie supus unei interventii chirurgicale", a mai spus Carstoiu.

Totodata, Carstoiu a precizat ca vor colabora cu cei de la Sahtior Donetk in cazul in care vor solicita informatii despre starea de sanatate a tehnicianului.

"E firesc sa se solicite astfel de informatii si le vor primi", a precizat Carstoiu, care a mai spus ca Rinat Ahmetov va trebui sa se conformeze cu conditiile din Romania dupa ce a sosit special in tara noastra pentru a-l vedea pe Lucescu.

Mircea Lucescu a suferit un accident rutier vineri, pe bulevardul Vasile Milea din Capitala, in urma caruia s-a ales cu sapte coaste afectate.

Antrenorul lui Sahtior Donetk a virat neregulamentar la stanga si a fost izbit de un tramvai care l-a aruncat pe contrasens, unde a intrat in impact cu un alt autoturism.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
17

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
52

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
249

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...