Stampilele din Saucenita, lipite cu lipici de presedinta sectiei de votare!

Stampilele din Saucenita, lipite cu lipici de presedinta sectiei de votare!

 Mihai Condurache, loctiitorul presedintelui BEJ Botosani  

Duminica dupa-amiaza a fost raportata la Biroul Electoral Judetean Botosani disparitia unui cauciuc de pe o stampila, cu mentiunea Votat, de la sectia numarul 469, din satul Saucenita, comuna Vaculesti.

"In satul Saucenita, comuna Vaculesti, s-a raportat la Biroul Electoral Judetean disparitia unei stampile, cu mentiunea Votat. S-a recomandat presedintelui sectiei de votare sa ia legatura cu organele de politie, au sunat la 112 si se fac cercetari. Efectiv, s-a desprins cauciucul de pe stampila si nu-l mai gaseau", a declarat Mihai Condurache, loctiitorul presedintelui BEJ Botosani.

Presedinta respectivei sectii de votare din Saucenita nu crede ca acel cauciuc de la stampila ar fi fost furat, in conditiile in care de-a lungul zilei s-a mai despins cauciucul si de pe alta stampila de vot, care a fost lipit ulterior cu lipici.

"Inca nu am gasit cauciucul cu mentiunea Votat, noi banuim ca ar fi cazut in urna. In jurul orei 13.00 un alegator, dupa ce a votat, a constatat ca lipseste cauciucul de pe stampila, dupa ce a introdus buletinul de vot in urna. Dar inainte de aceasta, cu o ora jumatate inainte, s-a mai desprins cauciucul de pe o alta stampila, si am lipit-o cu lipici. Problema e ca sunt de proasta calitate stampilele. Noi speram sa o gasim in urna atunci cand vom numara voturile. Daca avea cineva intentia sa o fure, lua si partea cealalta, de plastic, si mai ales ca s-a mai desprins cauciucul si de la o alta stampila", a declarat Lacramioara Gutau, presedinta sectiei de votare numarul 469 din Saucenita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
697

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
432

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
145

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...