Stadionul Municipal, luat cu asalt de jandarmi şi poliţişti locali! FOTO, VIDEO

Stadionul Municipal, luat cu asalt de jandarmi şi poliţişti locali! FOTO, VIDEO
Zeci de jandarmi, politisti locali şi agenţi de pază, au luat cu asalt, joi la amiaza, Stadionul Municipal Botoşani fiind însoţiţi şi de câini.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean a executat un exerciţiu având ca temă modul de intervenţie în cazul tulburării ordinii şi liniştii publice în arena sportivă.

La exerciţiu au participat efective ale Jandarmeriei, Politiei Locale dar si angajatii firmei care asigură măsuri de ordine în interiorul arenei sportive cu ocazia desfăşurării meciurilor de fotbal ale F.C. Botoşani pe teren propriu.

Această activitate face parte din activităţile premergătoare returului campionatului de fotbal. Scopul este acela de pregatire a efectivelor, dar si de preintampinare a posibilelor incidente, a declarat plt.adj. Dan Izotov, purtator de cuvant al IJJ Botosani.

Pana in prezent, pe Stadionul Municipal nu au existat cazuri in care suporterii sa faca scandal si sa fie evacuati de jandarmi, cum se intampla pe stadioanele din tara, fiind doar cateva cazuri izolate cand suporterii au incercat sa intre pe stadion sub influenta bauturilor alcoolica sau cand au aruncat cu seminte pe teren.


























 

 

Spune-ne opinia ta