Sprijin din partea unor organizații internaționale în gestionarea crizei refugiaților (fotogalerie)

Sprijin din partea unor organizații internaționale în gestionarea crizei refugiaților (fotogalerie)

Instituția Prefectului a primit, miercuri, vizita unei delegații formate din membri ai Agenției ONU pentru Refugiați, ai Organizației Mondiale a Sănătății și UNICEF. Alături de subprefectul Elena Paula Cojocariu-Berențan și șeful Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), Dan-Decebal Muraru, aceștia s-au deplasat ulterior în punctele vamale din județul Botoșani.

„În cadrul acestei întâlniri, s-a discutat despre gestionarea crizei refugiaților la nivelul județului de la începutul conflictului armat și până în prezent, dar și despre problemele întâmpinate. Membrii delegației au fost informați cu privire la situația persoanelor cazate în județul nostru, numărul centrelor care găzduiesc refugiați, capacitatea de cazare, dar și instituțiile implicate în gestionarea acestei situații”, au precizat reprezentanții IJSU Botoșani.

În cursul zilei de joi, oficialii vor merge în Darabani, Mihăileni, Hudești și Păltiniș, apoi vor vizita tabăra mobilă amplasată pe stadionul din municipiul Dorohoi.





 

 

Spune-ne opinia ta