Spre Moldova, cu numerele de inmatriculare expirate

Spre Moldova, cu numerele de inmatriculare expirate
În urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani, un cetăţean s-a ales cu dosar penal pentru că intenţiona să iasă din România cu un autovehicul care avea numerele de înmatriculare expirate.

În data de 17.02.2010, în jurul orelor 01.30, la PTF Stînca s-a prezentat pentru a ieşi din ţară un cetăţean cu dublă cetăţenie moldoveano-portugheză, Angel C., de 37 ani, la volanul unui autovehicul marca Fiat Scudo. Poliţiştii de frontieră au verificat autoturismul şi au constatat că numerele de înmatriculare erau expirate, informează un comunicat al PF Botoşani.

Cetăţeanul are domiciliul în R. Moldova şi a declarat că a cumpărat autovehiculul din Portugalia, intenţionând să-l ducă acasă, în R. Moldova. Înainte de a ajunge la PTF Stînca a constatat că numerele erau expirate. Cu toate acestea, s-a prezentat în PTF Stînca pentru a ieşi din ţară, intenţionând să ducă autovehiculul în R. Moldova.

Cetăţeanului român i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni. Autovehiculul urmează a fi scos din România pe platformă, iar Angel C. este cercetat în stare de libertate.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
58

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
36

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
210

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...