Sportivii de la DAO Botosani, in stagiu de pregatire pe litoral!

Sportivii de la DAO Botosani, in stagiu de pregatire pe litoral!
In perioada 27 - 28 iunie 2009 a avut loc stagiul international inter - stiluri, care s-a desfasurat in Statiunea Venus,  judetul Constanta.

Din partea Clubului DAO Botosani au participat Eugen Turcanu - centura neagra 2 dang, Victor Trofin - cn 1 dang si Jajaie Florin - cn 1 dang.

Stagiul a reunit aproximativ 200 de practicanti de arte martiale din cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale din toate stilurile afiliate: karate, wushu, kick boxing, kempo, asihara, ju jitsu, qwan ki do, etc. Ideea desfasurarii acestei actiuni a fost una de familiarizare a practicantilor cu procedee din alte stiluri, de a intelege specificul ficarei arte martiale.

Actiunea a fost coordonata de Kancho Florentin Marinescu, presedintele Federatiei Romane de Arte Martiale, si s-a desfasurat pe mai multe ateliere de studiu, in functie de maestrul invitat:

•Hanshi Robert Manole –  self - defence
•Kancho Yoshigi Soeno – shidokan
•Shihan Gregor Laszlo – kick - boxing
•Dai shifu Ion Benea – wushu
•Sensei Alexandru Chirila – judo
•Sensei Frederico Tavares – wado - kai karate
•Tao su Ovidiu Covaci – qwan ki do
•Shihan Amatto Zaharia – kempo
•Shihan Ioan Chelu – ju jitsu
•Shihan Aurel Patru – shotokan karate.

De asemenea, incepand de luni, 29.06.2009, pana vineri, 3.07.2009, a avut loc in Statiunea Eforie-Sud tabara de vara a stilului qwan ki do.

Gradul minim de a participa la acest stadiu a fost centura neagra. In afara de cei trei mentionati anterior, din partea Clubului Sportiv DAO s-au alaturat Luca Mircea si Corut Ciprian.

Antrenamentele s-au desfasurat pe doua sectiuni:
1.dimineata, pe plaja, unde au fost testate abilitatile fizice si de rezistenta ale celor implicati;
2.dupa-amiaza, pe terenul de sport, unde s-au lucrat diferite procedee tehnice.

De mentionat este faptul ca a fost convocat, totodata, si lotul national de seniori, din care face parte si Jajaie Florin, din partea clubului local.

Sambata, 4.07.2009, a avut loc examenul national, in care Luca Mircea a promovat examenul pentru centura neagra 1 dang, intregind astfel echipa tehnica, foarte ridicata, a Clubului Sportiv DAO Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
11

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
53

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
253

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...