Sportivii de la CS Botosani, premiati pentru rezultatele din 2014!

Sportivii de la CS Botosani, premiati pentru rezultatele din 2014!

 Sorina Hulpan (dreapta)  

Sportivii legitimati la Clubul Sportiv Botosani au fost premiati, marti dimineata, pentru rezultatele obtinute la competitiile nationale si internationale din anul 2014.

Alaturi de directorul CS Botosani, Mia Roata, au partipat la festivitate si viceprimarul Marius Buliga, directorul DJST Botosani, Radu Humelnicu, dar si directorul Teatrului "Mihai Eminescu" Botosani, Traian Apetrei.

Toti sportivii au primit diplome, bani si cadouri, insa sumele mai mari au ajuns pe cei care s-au clasat in TOP 10 in acest an.

"Clubul a alocat 10.000 de lei pentru aceasta festivitate, iar Primaria oferit cadouri in valoare de 4.000 de lei. Premiile le acordam tuturor sportivilor, nu doar celor din top 10, pentru ca tot sportivii care sunt medaliati merita un premiu.", a declarat directorul CS Botosani, Mia Roata.

Pe primele opt pozitii se afla sportivii de la haltere, dovedind inca odata ca sectia haltere din Botosani este una dintre cele mai puternice din tara. Cea mai buna sportiva de la CS Botosani a fost desemnata Sorina HULPAN de la haltere. Pe locul doi s-a clasat Florin Bejenaru, iar pe pozitia a treia a fost Ioan Bianca.


 

Spune-ne opinia ta