Sportive premiate la Institutia Prefectului! FOTO

Trei sportive din Botosani au fost premiate, luni, la Institutia Prefectului, pentru performantele obtinute in cadrul competitiilor internationale. Este vorba despre Bianca Molie si Loredana Toma, la haltere, si Viviana Bejenariu, la canotaj. De asemenea, diplome au primit si antrenorii fetelor.

Pe langa diplomele primite din partea Institutiei Prefectului, cele trei sportive au primit cate un premiu in bani si din partea a trei oameni de afaceri: Gheorghe Ciubotaru, presedintele Consiliului de Administratie al Electroalfa, Mihai Vrajitoru, director general Conrec, si Culita Barabas, director de vanzari Cereal Bac.
         
"V-am invitat astăzi aici pentru că doresc, împreună cu dumneavoastră, să felicităm trei sportive ale Clubului Sportiv Botoşani, ale căror performanţe, obţinute la campionatele mondiale, europene şi balcanice din acest an, ne dau un motiv în plus să fim mândri că suntem botoşăneni. Ne determină să privim cu admiraţie dar şi cu mai multă preocupare către eforturile tinerilor botoşăneni de a atinge performanţe, indiferent de domeniu, să încercăm să facem mai mult pentru ei. Trăim prin ele înalta emoţie de a vedea drapelul României înălţat mai sus decât alte drapele ale ţărilor lumii şi, de aceea, toţi românii, cu atât mai mult cei din Botoşani, le sunt recunoscători. Le mulţumim, le felicităm şi le susţinem pentru noi performanţe", a declarat prefectul Adrian Constantinescu.







Palmaresul celor trei sportive:

MOLIE BIANCA 
- 1 medalie de aur şi 2 medalii de argint – Campionatul Mondial de juniori I, haltere, Guatemala, 09-16 mai 2012;
-  3 medalii de aur Campionatul de juniori II – haltere, Izvorani, România, 27 august - 02 septembrie 2012;
- 3 medalii de aur Campionatul Mondial de juniori II haltere, Slovacia, 17 - 23 septembrie 2012;
 
BEJINARIU VIVIANA
- 1medalie de aur Campionatul Mondial de juniori I – canotaj,
Bulgaria, 13-20 august 2012;
- 1 medalie de aur Campionatul European de juniori I –canotaj, Slovacia, 06 -10 iunie 2012;
- 1 medalie de aur şi 1medalie de argint Campionatul Balcanic de juniori – canotaj, 04 - 08 septembrie 2012;

TOMA LOREDANA
- 3 medalii de aur Campionatul de juniori II – haltere, Izvorani, România, 27 august-02 septembrie 2012;
- 3 medalii de argint Campionatul Mondial de juniori II- haltere, Slovacia, 17 - 23 septembrie 2012;






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...