Sportiva dusa de urgenta la spital - a fost intepata de viespi!

Sportiva dusa de urgenta la spital - a fost intepata de viespi!
"Am simtit niste lovituri puternice in cap. Ma durea rau, nici nu mai stiam ce e cu mine". Maratonista, care a reprezentat Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost dusa de urgenta la spital dupa ce a fost intepata de viespi.

Incidentul a avut loc in timpul cursei de semimaraton de la Targu Mures, pe care a Daniela Cîrlan castigat-o.

Daniela Cirlan a fost atacata de viespi la jumatatea cursei, cand a fost intepata de 5 ori in cap si de 2 ori in fese. Sportiva se afla pe locul 13, dar nu a abandonat. Dimpotriva, a fortat pe final si a reusit sa castige cursa.

La final a acuzat insa dureri mari de cap si a fost dusa de urgenta la spital cu salvarea, alaturi de alte trei persoane, care au avut aceeasi problema.

"Am simtit niste lovituri puternice in cap. Ma durea rau, nici nu mai stiam ce e cu mine. M-am oprit din alergare, pentru ca nu intelegeam ce se intampla, era prima data cand aveam de a face cu asa ceva. Era cineva prin zona, a venit si m-a luat la palme ca sa omoare viespile.

Nu cred ca trebuia sa ma opresc cum am inceput sa fiu intepata, dar nu am stiut cum sa reactionez. Am vazut ca pot sa respir, ma pipaiam sa vad daca m-am umflat si apoi mai alergam cateva sute de metri. Apoi iar ma cercetam sa vad daca am ceva! La finalul cursei, imi plesnea capul de durere", a povestit Daniela Cirlan pentru site-ul 4run.ro.

Cirlan a castigat cursa de semimaraton cu timpul de o ora, 37 de minute si 23 de secunde.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
131

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
156

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
240

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...