Spitalul Judeţean Mavromati a scăpat de emoţii! A primit acreditarea!

Spitalul Judeţean Mavromati a scăpat de emoţii! A primit acreditarea!
La aproape nouă luni de când Spitalul Judeţean Mavromati a primit vizita unei comisii din cadrul Autorităţii Naţionale de Acreditare a Spitalelor, miercuri a primit şi vestea mult aşteptată: unitatea spitalicească a fost acreditată.

În Monitorul Oficial al României, nr.569, Partea I, din 27 iulie, a fost publicată lista cu unităţile sanitare care au fost acreditate, printre acestea figurând şi Spitalul Mavromati.

Cea mai mare unitate spitalicească a primit acreditarea pentru perioada 14 iulie 2016-13 iulie 2021.Managerul Spitalului Judeţean, Corneliu Mihai, spune că se aştepta la un răspuns pozitiv în ceea ce priveşte acreditarea, date fiind condiţiile actuale din unitatea pe care o conduce.

În funcţie de această acreditare, Spitalul Judeţean, ca şi celelalte spitale publice din ţară, va primi fonduri de la Casa de Asigurări de Sănătate. 

Din 2012, spitalul avut o acreditare cu plan de conformare, care a expirat anul trecut. Pentru acreditare nu a fost nevoie de noi specializări, însă, pentru creşterea calităţii actului medical şi obţinerea unor fonduri mai mari a fost nevoie de înfiinţarea unui compartiment de neurochirurgie, lucru care s-a şi întâmplat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
6

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
58

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
15

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...