Spectacolele Teatrului Eminescu se vor desfasura, din 2013, in sala Casei Tineretului

Spectacolele Teatrului Eminescu se vor desfasura, din 2013, in sala Casei Tineretului
Incepand de anul viitor, actorii Teatrului Mihai Eminescu vor sustine spectacolele la Casa Tineretului, intrucat vor incepe lucrarile de restaurare si consolidare a cladirii teatrului.

La inceputul acestei saptamani, municipalitatea a primit de la Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est documentatia in vederea finantarii, urmand ca in cel mai scurt timp sa aiba loc si vizita in teren.

Pana la sfarsitul acestui an va fi organizata si licitatia in vederea atriburii lucrarilor si, potrivit directorului Teatrului Mihai Eminescu, Traian Apetrei, spectacolele se vor mai juca in actualul spatiu pana in martie-aprilie anul viitor.

Municipalitatea vrea sa refaca si Gradina de vara. Desi nu a fost prinsa in proiect, se doreste exploatarea acestui obiectiv intr-un parteneriat public-privat.

Restaurarea si consolidarea Teatrul Mihai Eminescu este un proiect realizat şi finantat prin Programul Operational Regional 2007 – 2013. Valoarea totala a proiectului este de 21,5 milioane de lei.

Realizarea unei astfel de investitii este justificata in primul rand de starea avansata de degradare in care se afla in prezent cladirea Teatrului, care se afla in custodia Consiliului Local.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

astăzi, 22:23
33

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

astăzi, 22:04
184

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
98

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...