Spectacol-eveniment la Teatrul Vasilache din Botosani: DARUITI COPIILOR INGERI!

Spectacol-eveniment la Teatrul Vasilache din Botosani: DARUITI COPIILOR INGERI!

 Scena din spectacolul Daruiti copiilor ingeri, Teatrul pentru Copii si Tineret Botosani  

Era un timp cand oamenii stateau de vorba cu ingerii si erau fericiti!

De-a lungul vremii, oamenii si-au complicat viata cu multe alte preocupari si au uitat sa mai stea de vorba cu ingerii. Au inceput sa nu-i mai vada, sa nu-i mai simta, ba chiar sa nu mai creada ca ingerii exista; ca si cum in intervalul spatial dintre om si Divinitate ar fi un imens pustiu… albastru.

Va rog sa ma credeti, nu-i deloc asa! Spatiul acesta, va asigur, este plin de ingeri care doresc sa-i intalnim, sa-i vedem, sa stam iar de vorba cu ei. Ei sunt niste neosteniti mesageri ai Divinitatii, care ne asteapta in fiecare clipa cu dorinta de a ne arata mereu calea spre Lumina si Adevar . Nu trebuie decat sa ne gandim la ei si ingerii ne vor fi imediat, alaturi. Stiati ca intre ingeri si copii, de pilda, sentimentul iubirii este profund, unic, reciproc si ca fiecare copil poarta in sufletul sau o aripa de inger? Daca stiati, atunci sa nu uitati niciodata aceasta Taina, pentru ca atunci cand veti dori sa faceti cea mai mare bucurie copiilor vostri… daruiti-le ingeri!, ne marturiseste regizorul Marius Rogojinschi, directorul Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache.

Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache va invita la premiera spectacolului eseu Daruiti copiilor ingeri!, un bun prilej pentru a sta de vorba cu ingerii.

Un spectacol pe care il puteti darui tuturor, indiferent de varsta.

Un spectacol imaginat de Marius Rogojinschi, dupa povesti monahale, cu actorii Anca Stefan, Mihaela Nistorica, Ramona Hriscu, Mihaela Stempel, Marius Rusu, Tudor Rotaru, Laurentiu Vasilache, Claudiu Galateanu. Regia si scenografia - Marius Rogojinschi. Costume si constructie papusi, Mihai Pastramagiu.

Momentele de coregrafie, care cu siguranta va vor incanta, au fost realizate de Victoria Bucun si Mihai Fediuc.

"Am programat mai multe reprezentatii in zile si la ore diferite, pentru spectatorii nostri de toate varstele sa isi poata organiza timpul liber la acest sfarsit de saptamana si sa-si daruiasca o ora de spectacol pentru suflet in sala Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache. Ii asteptam si pe cei care nu au fost niciodata la teatrul nostru sau au fost cand erau copii si doresc sa revina pentru a retrai copilaria", mentioneaza Mihaela Petrariu, director adjunct al Teatrului Vasilache.

Spectacolul poate fi vizionat dupa urmatorul program:

Sambata - 28 februarie - ora 11.00

Duminica - 1 martie, orele 11.00 , 12.30 si 17.00.

REZERVARI LA TELEFON  0756084651/ 0231.514353
SI  LA ADRESA teatrulvasilache@yahoo.com
PRETUL UNUI BILET DE INTRARE ESTE  5 LEI


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...