Spatiul aerian romanesc ramane inchis pana luni la ora 12:00

Spatiul aerian romanesc ramane inchis cel putin pana luni la ora 12:00. Emil Boc a mai precizat ca spatiul aerian este deschis pentru survol, la o altitudine de peste 8.000 de metri. Decizia a fost luata in sedinta de duminica dimineata a Comitetului pentru Situatii de Urgenta, de la Palatul Victoria. Spatiul aerian romanesc a fost inchis partial din noaptea de vineri spre sambata, iar de sambata, de la ora 18:00, a fost inchis total.

Primul ministru a subliniat din nou, cu aceasta ocazie, ca nu exista pericole pentru sanatatea populatiei, din cauza norului de cenusa vulcanica.

Premierul a adaugat ca in acest moment nu exista nicio problema privind calitatea aerului. "Daca se va impune, vom face ceea ce vor face toti europenii", a afirmat Emil Boc, amintind ca nicio tara europeana nu a adoptat masuri speciale pentru protectia populatiei dupa eruptia vulcanica din Islanda.

Urmatoarea reuniune a Comitetului pentru Situatii de Urgenta este programata luni, la ora 10:00, premierul Emil Boc afirmand ca spera ca de maine "sa putem redeschide traficul aerian, macar pentru unele aeroporturi".

Reuniunea de duminica a Comitetului a fost cea de-a treia pe aceasta tema din ultimele zile.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
49

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
320

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
56

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...