Spargator de masini din Botosani, prins la Radauti!

Spargator de masini din Botosani, prins la Radauti!
Un spărgător de maşini din Botoşani a fost prins joi seară de poliţiştii suceveni.

Numele bărbatului în vârstă de 45 de ani era foarte des întâlnit şi în comunicatele Poliţiei Judeţene Botoşani, fie că era vorba despre furturi din autoturisme, furturi din magazine sau alte infracţiuni.

Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 21.00, a fost prins în flagrant de poliţişti B. Albert, în vârstă de 45 de ani, din municipiul Botoşani, care a sustras un autoturism, parcat cu cheile în contact şi neasigurat pe strada Putnei, din municipiul Rădăuţi, proprietatea lui C. Radu din localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar în momentul comiterii faptei avea 0,80 g/l îmbibaţie alcoolică în aerul expirat. În acelaşi mod şi condiţii, pe data de 02 mai, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla pe raza comunei Poieni Solca, a pornit şi condus un autocamion, proprietatea lui S. Silvestru, pe o distanţă de circa 400 metri, iar pe data de 05 mai, la ora 23.00, prin efracţie a pătruns într-un autoturism, parcat pe strada Bogdan Vodă din municipiul Rădăuţi, proprietatea lui A. Cristinel din localitate, de unde a sustras un radiocasetofon, după care a pătruns în curtea imobilului, unde a fost identificat şi prins.

Faţă de autor s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, violare de domiciliu, furt de folosinţă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi cu o îmbibaţie mai mare de 0,80 g/l alcool pur în sânge, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
278

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
477

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
143

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...