Sotul Gabrielei Firea, inmormantat in secret

Sotul Gabrielei Firea, inmormantat in secret
Prezentatoarea de la Antena 1 l-a condus, ieri, pe ultimul drum, pe soţul ei, Răsvan, care i-a fost alături timp de aproape 17 ani.

Ceremonia de înmormântare a avut loc, în mare discreţie, cu două ore mai devreme decât era programată, la cimitirul Sfânta Vineri din Capitală. A fost respectată astfel dorinţa Gabrielei, care nu a permis decât rudelor şi câtorva prieteni să îi fie alături.

Printre cei prezenţi la catafalcul lui Răsvan Firea s-au aflat PNL-istul Ludovic Orban, soţii Andrei Zaharescu şi Andreea Berecleanu, impresarul Victor Becali şi fostul mare fotbalist român Rodion Cămătaru, scrie evz.ro.

Gabriela (37 de ani) şi Răsvan (54 de ani) s-au cunoscut în anul 1993, în timpul unui turneu de tenis şi s-au căsătorit la puţin timp. Ei au un băieţel, Tudor Ştefan.

Răsvan Firea suferea, de mai mulţi ani, de afecţiuni cronice. După ce timp de patru ani s-a aflat pe lista de aşteptare pentru a primi un rinichi sănătos, fostul mare sportiv a suferit un transplant renal acum patru luni. Sâmbătă însă, a suferit un atac cerebral, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Fundeni, din Capitală, unde, în ciuda tuturor eforturilor medicilor de la Terapie Intensivă, a decedat duminică dimineaţa.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
5

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
17

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
47

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...