Soţia lui Borcea are cocktail care-i poartă numele!

Soţia lui Borcea are cocktail care-i poartă numele!

MIHAELA BORCEA

Familia Borcea a petrecut de pomină la Botoşani! Mihaela Borcea, soţia preşedintelui Clubului Dinamo, s-a aflat alaturi de soţul ei, Cristian Borcea, la inaugurarea hotelului Premier, chiar în ziua în care botoşănenii marcau ziua orasului.

Petrecerea a durat până în zori, dar Mihaela Borcea le-a pregătit invitaţilor veniţi din ţară surprize şi în următoarea zi. Mai intai aceştia au mers să viziteze Casa Memorială Mihai Eminescu de la Ipoteşti, precum şi o parte din locurile care l-au inspirat pe mare poet.

De la Ipoteşti, Mihaela Borcea şi-a dus oaspeţii la o petrecere câmpenească, la Cabana Vânătorilor. Până seara târziu aceştia s-au distrat vizitând împrejurimile cu ATV-urile sau cu trăsurile cu cai, au luat parte la o cursă hipică şi s-au delectat cu berbecuţi la proţap, vin de ţară şi melodii tradiţionale româneşti, scrie Libertatea.

Petrecerea a continuat apoi în restaurantul Premier, invitatii distrându-se din nou până dimineaţă. Invitatul cel mai scump la vedere a fost Cristi Borcea care a făcut naveta între Bucureşti şi Botoşani, încercând să se achite onorabil atât de obligaţiile avute la Bucureşti, cât şi de rolul de gazda la Botoşani.

Astfel, conform Libertatea, Cristi Borcea a plecat la două ore după tăierea panglicii cu un elicopter personal şi a mai revenit la Botoşani după două zile. În tot acest timp, Mihaela Borcea a fost cea care a dat tonul petrecerilor, fiind amfitrionul perfect şi ocupându-se ca toată lumea să se simtă bine. Planurile doamnei Borcea în ceea ce priveşte businessul de la Botoşani nu se opresc însă aici, căci aceasta intentionează să deschidă în curând tot la aici şi o clinică de înfrumuseţare şi tratament Michelle, după modelul celei pe care o deţine la Bucureşti.

Are cocktail care-i poartă numele

Mihaela Borcea are şi un cocktail care-i poartă numele "Mihaela Borcea" şi care se găseşte în cartea de meniuri a barului din hotelul Premier. Cocktailul este nonalcoolic, costă 15 lei şi este o combinaţie între mai multe sucuri naturale de fructe.
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
8

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
29

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
87

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...