Sorina Placinta a demisionat din PDL si a intrat in PNL

Sorina Placinta a demisionat din PDL si a intrat in PNL
Senatorul Sorina Placinta a anuntat in plenul Parlamentului ca si-a dat demisia din PDL si a intrat in PNL.

Pozitionarea lui Placinta fata de colegii sai democrat-liberali a intrat in atentia publica cu ocazia motiunii de cenzura care a dus la caderea guvernului Ungureanu. USL conta pe votul ei contra guvernului, insa Elena Udrea a discutat cu Placinta in plenul Camerelor reunite, senatoare fiind vazuta plangand. Ulterior, Placinta nu si-a mai exercitat votul.

"Intrati in vietile oamenilor! Am plans in plen pentru ca ma doare burta, ca nu va mai saturati sa umblati dupa familia mea. In secolul XXI nu ma poate ameninta nimeni, ati incercat dvs (n.r presa.) si ati facut-o suficient cu fiul meu. Da, votez motiunea de cenzura", au fost explicatiile senatoarei.

Elena Udrea a fost intrebata de ziaristi, inainte de episodul din plen, daca Placinta va trece la PNL, aceasta spunand ca nu crede ca senatoarea a abandonat "principiile de ieri pana astazi". "Ea face parte din echipa de campanie de la Bucuresti si si-a afirmat explicit punctul de vedere legat de plecarile din partid pe care le-a condamnat ferm si a vorbit foarte mult despre principiile organizatiei. Deci, nu cred ca doamna Placinta a abandonat principiile de ieri pana astazi", a spus Elena Udrea, dupa ce a fost intrebata despre zvonul ca Sorina Placinta ar pleca din partid.

Imediat dupa ce a dat declaratii, Elena Udrea a intrat in sala de plen si a mers direct la banca in care se afla Sorina Placinta. Udrea s-a asezat langa Placinta, iar in timpul discutiei senatoarea a inceput sa planga, spunand de mai multe ori: "Nu mai pot".

Dupa aproximativ zece minute de discutii cu Udrea, timp in care Placinta a plans, la cele doua a venit Radu F.Alexandru. Acesta a condus-o pe Sorina Placinta pana la iesirea din sala, iar Udrea a ramas in plen si a mers sa discute cu alti parlamentari.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
126

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
888

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
419

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...