Sorin Rosca Stanescu a fost exclus oficial din PNL pentru acuzatiile false la adresa lui Basescu

Sorin Rosca Stanescu a fost exclus oficial din PNL, in urma unei decizii luate vineri, in delegatia permanenta a formatiunii politice.

Astfel, Rosca Stanescu va ramane senator independent, transmite Realitatea TV. Excluderea oficiala a senatorului din PNL are loc in contextul in care STS a prezentat, in urma cu cateva luni, niste documente care s-au dovedit a fi false si care l-ar fi incriminat pe presedintele Traian Basescu.

Hotararea a fost luata dupa ce conducerea partidului a votat, la inceputul lunii noiembrie a anului trecut, inlaturarea lui SRS din grupul senatorial al liberalilor.

La acea vreme, un numar de 47 de lideri liberali au votat pentru excluderea lui SRS, in timp ce numai 5 au votat impotriva, urmand ca delegatia parlamenta sa ia o decizie in acest sens.

Rosca Stanescu a declarat atunci, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca va ramane senator independent in cazul in care va fi inlaturat din PNL.

Inainte de a fi anuntata decizia din noiembrie a excluderii lui SRS, acesta a declarat ca este "o infrangere faptul ca nu se confirma autenticitatea acestor documente", negand faptul ca s-a asociat cu Dan Voiculescu si cu Radu Stroe pentru o eventuala suspendare a presedintelui, asa cum acuza seful statului atunci.

"Le-am mai spus colegilor liberali ca in toata istoria aceasta nu a existat nicio legatura intre mine si domnul Voiculescu sau domnul Stroe. Le-am mai spus colegilor mei ca eu voi ramane acelasi liberal si-l voi sustine pe domnul Crin Antonescu. (...) Este o infrangere a mea faptul ca nu se confirma autenticitatea acestor documente", a afirmat senatorul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...

Poliția în alertă: Minoră din Botoșani dispărută de acasă de două săptămâni!

astăzi, 10:07

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 17 ani, din municipiul Botoșani, care în urmă cu aproximativ două săptămâni a părăsit domiciliul,...

Juniorii din fotbal se întrec în acest weekend la Cupa Municipiului Dorohoi! (foto)

astăzi, 09:49

Iubitorii fotbalului sunt așteptați, în acest weekend, la Baza Sportivă 1 Mai, pe terenul sintetic. Meciurile încep de vineri, 27 septembrie, de la ora 15:30, când vor juca la ...