Sorin Ioan Ciobanu și Ionel Lucian Sandu au primit astăzi titlul de cetățean de onoare al municipiului Botoșani.

Sorin Ioan Ciobanu și Ionel Lucian Sandu au primit astăzi titlul de cetățean de onoare al municipiului Botoșani.

Doi militari botoșăneni care au participat la misiuni în  Afganistan au primit astăzi titlul de cetățean de onoare al municipiului Botoșani.

În ședința de Consiliu Local de lună trecută s-a aprobat un proiect privind acordarea titlului de cetățean de onoare al municipiului Botoșani militarilor veterani Sorin Ioan Ciobanu și Ionel Lucian Sandu.


Cei doi au fost invitați astăzi la ședința de Consiliu Local unde au primit titlul de cetățean de onoare, în prezența mai multor cadre militare.

Cei doi militari botoșăneni care au participat la mai multe misiuni în Afganistan s- au arătat emoționați și au spus că acest titlu de cetățean de onoare reprezintă un semn de apreciere al comunității locale.

Iată și câteva imagini surprinse la acest moment festiv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
379

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
52

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
71

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...