Sorescu, trimis să supravegheze activitatea angajaților de la Nova Apaserv: "Sunt unii care se joacă pe calculatoare, o parte stau pe Facebook", spune Țurcanu!

Sorescu, trimis să supravegheze activitatea angajaților de la Nova Apaserv: "Sunt unii care se joacă pe calculatoare, o parte stau pe Facebook", spune Țurcanu!
Președintele Consiliului Județean i-a cerut vicepreședintelui Gheorghe Sorescu să supervizeze îndeaproape activitatea de la Nova Apaserv, pentru a nu se ajunge în pericolul de a se pierde finanțarea europeană pentru proiectul privind extinderea rețelei de alimentare cu apă în județ.

Florin Țurcanu a mai spus că sunt unii angajați ai operatorului de apă care în loc să își facă treaba pentru care sunt plătiți, au tot felul de preocupări în timpul programului.

"I-am cerut domnului vicepreședinte Sorescu să participe la toate Consiliile de Administrație ca să aibă informațiile la timp, să supervizeze mult mai aproape, pentru că, din punctul meu de vedere, dacă nu va fi foarte atent cu societatea să nu punem în pericol fondurile europene, pentru că ar fi chiar o crimă pentru județ. Este necesar să fie supervizați  pentru că dacă se merge prin birouri, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar veți vedea că sunt unii care se joacă pe calculatoare, o parte stau pe Facebook. Ce să fac? Să pun un jandarm?", a spus Florin Țurcanu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Te plimbi prin parc? Atenție la păsările ocrotite de lege. Ce facem cu un ciuf de pădure căzut din cuib! (Foto, Video)

astăzi, 11:26
21

În perioada primăverii, când puii de ciuf încep primele lecții de zbor, se întâmplă des ca aceștia să cadă pe pământ.Uneori se rănesc, astfel că este n...

Programul complet pentru Zilele Municipiului Botoșani, când urcă pe scenă Carla`s Dreams și Ștefan Bănică!

astăzi, 11:18
98

Deschiderea oficială a evenimentului are loc pe 9 mai, începând cu ora 18:00. Botoșănenii și nu doar se pot bucura de street food, parc de distracții și muzică în aer lib...

Au început pregătirile pentru a XVII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari la Botoșani!

astăzi, 10:52
62

În perioada 10 – 12 mai, pe Pietonalul „Unirii” din Botoșani are loc cea de-a XVII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari. Evenimentul este organizat de Centrul Jude...