Sorescu: "Prin declaratiile facute, domnul Portariuc a sarit calul!"

Sorescu: "Prin declaratiile facute, domnul Portariuc a sarit calul!"
Declaratiile facute de primarul Ovidiu Portariuc, marti, referitoare la alianta PNL-PDL, cum ca ar exercita anumite presiuni asupra Executivului Primariei, prin intermediul unor persoane care au anumite interese, si acuzatiiile ca PNL a dat mana cu democrat-liberalii, i-au infuriat pe liberalii botosaneni.i-au infuriat pe liberalii botosaneni.

Vicepresedintele PNL, Gheorghe Sorescu, a spus ca este indamisibil ca primarul ca faca astfel de declaratii si in acelasi timp sa sustina ca el face tot posibilul ca alianta USL sa functioneze la Botosani.

"Cred ca prin declaratiile facute domnul Portariuc a sarit calul si a incercat sa induca in eroare cum ca noi am avea anumite interese. Este o copilarie, ca sa nu spun o mare prostie. Ca reprezentant al PNL-ului sunt in total dezacord cu afirmatiile domnului primar. Pe de o parte declara ca isi doreste ca alianta sa functioneze si pe de alta parte face declaratii total nefondate. Noi sustinem toate proiectele care privesc cetatenii, dar a incerca sa induca o idee ca noi de fapt sustinem PDL este o prostie. Asa ceva nu putem accepta si nu mai putem inghiti lucrurile acestea la nesfarsit", a declarat Gheorghe Sorescu.

Cat priveste afirmatiile legate de activitatea celor care conduc Consiliul Judetean, despre care Portariuc a spus ca se ocupa mai mult de politica, si mai putin de administratie, Sorescu a precizat ca proiectele judetului sunt cu mult mai avansate decat cele de la municipiu.

"Consiliul Judetean e cu mult in fata Primariei din punct de vedere al accesarii proiectelor. Pe zona de administratie cred ca suntem net superiori. Domnul Portariuc ar trebui sa evalueze foarte bine tot ceea ce spune si nu de fiecare data sa mai bage cate o goanga. Nu se poate sa ne trateze la infinit ca pe niste parteneri de mana a doua sau a treia", a mai spus Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
17

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
51

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
246

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...