Sorescu: "La Nova Apaserv sunt niste oameni care se multumesc sa spuna ca nu pot, ca sunt plini de treaba, dar isi iau salariul"

Sorescu: "La Nova Apaserv sunt niste oameni care se multumesc sa spuna ca nu pot, ca sunt plini de treaba, dar isi iau salariul"
Reprezentantii Consiliului Judetean sunt cu ochii pe conducerea Nova Apaserv, acestia fiind nemultumiti de modul in care se desfasoara activitatea la societate.

Cei de la societatea de apa si canal au termen pana in luna noiembrie sa faca toate demersurile pentru organizarea licitatiilor din cadrul proiectului de 102 milioane de euro, in caz contrar Consiliul Judetean va apela la o firma privata pentru a implementa proiectul cu finantare europeana.

Daca se va ajunge insa intr-o astfel de situatie, cei din conducerea operatorului de apa vor pleca de pe functii.

"Joi voi avea o intalnire cu cei de la Nova Apaserv pentru ca lucrurile se desfasoara destul de lent. La Nova Apaserv sunt niste oameni care se multumesc sa spuna ca nu pot, ca sunt plini de treaba, dar isi iau salariul. Vreau termene, ca undeva pana la sfrasitul anului sa reevaluam. Dupa spusele celor de la apa, termenul de contractare este pana la sfarsitul anului 2013. E foarte lung. Le-am cerut ca pana in noiembrie sa vedem pasi concreti. Daca nu, luam in calcul sa apelam la o firma care sa ne faca partea de consultanta si de implementare. Este si un dezinteres. Daca lucrurile nu evolueaza, voi cere schimbarea tuturor sefilor de la Nova Apaserv. Incepand cu directorul general si toata echipa manageriala. Trebuie sa inteleaga ca au de a face cu un patron care vrea performanta, nu vorbe sau tergiversari. Nu ne putem permite sa pierdem proiectul acesta de 102 milioane de euro, fara TVA. Inclusiv cei de la Mediu ne-au atras atentia ca nu am facut nimic. Adica banii asteapta, iar noi tergiversam", a spus Gheorghe Sorescu, vicepresedintele Consiliului Judetean.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
99

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
378

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
63

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...