Sorescu: Pentru ca ne-ati crescut si educat, plecaciune!

Sorescu: Pentru ca ne-ati crescut si educat, plecaciune!

 1 octombrie, Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice  

Intalnirea cu oficialitatile si cu directorii de institutii s-a desfasurat la ora 11.00, la Clubul Pensionarilor din sediul Sindicatului Judetean al Persoanelor Varstnice.

Prefectul Gheorghe Sorescu i-a felicitat pe pensionari, oferindu-le in acelasi timp si acte o floare, dar si 44 de pahare, ce-i drept, goale. La intalnire au mai fost si directorul Casei Judetene de Pensii Botosani, Gheorghe Livadaru, directorul Autoritatii de Sanatate Publica Botosani, Gabriel Oprisanu, reprezentanti ai Inspectoratului de Politie Judetean si ai altor institutii.

Respectul nostru pentru dumneavoastra, care ati luptat timp de o viata pentru binele societatii, nu se limiteaza doar la urarile din aceasta zi. Pentru experienta bogata de viata si inca utila in multe domenii, pentru contributia la dezvoltarea societatii noastre, pentru ca ne-ati crescut si educat, plecaciune. Ne dorim sa aveti parte de mai putine griji ale vietii cotidiene, le-a urat prefectul Sorescu.

Seful Casei Judetene de Pensii, Gheorghe Livadaru a dat citire mesajului ministrului Muncii, Mariana Campeanu. Politistii le-au dorit sanatate, indemnandu-i sa apeleze cu incredere la serviciile lor.

La randul sau, directorul ASP Botosani, Gabriel Oprisanu a subliniat: O societate dezvoltata si civilizata este aceea care respecta persoanele in varsta. Ca reprezentant al sistemului sanitar botosanean am incercat din rasputeri sa facem tot ceea ce este necesar ca sistemul sa ofere servicii de calitate

. Dupa plecarea autoritatilor, pensionarii au ramas pe maini bune. Reprezentantii ASP i-au instruit asupra unor reguli de sanatate, oferindu-le brosuri si pliante.

La ora 14.00, pensionarii s-au reintalnit pentru a-si sarbatori cu muzica si dans ziua.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
284

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
491

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...