Șoptică la Conferința de alegeri a PSD: “Vin de la o înâlnire unde au fost discuții și ședințe între oameni posesori de arme”

Șoptică la Conferința de alegeri a PSD: “Vin de la o înâlnire unde au fost discuții și ședințe între oameni posesori de arme”
Singurul liberal prezent la Conferința Județeană de alegeri a PSD, deputatul Costel Șoptică, a ținut să mulțumească partenerilor de alianță pentru invitația făcută.

El și-a început discursul într-o notă comică, spunând că are de primit un miel de la președintele PSD, Andrei Dolineaschi, care de fiecare data când l-a prezentat i-a spus Șoptic.

De asemenea, deputatul liberal a făcut o aluzie și la faptul că primarul Ovidiu Portariuc vrea să își ia o armă.

“Sunt bucuros. M-am făcut cu un miel. Mă cheamă Șoptică. Să nu fie nici mare, nici mic, domnule președinte. Vă mulțumesc, din partea organizației PNL pe care o reprezint, pentru invitație și aș începe cu o mică glumiță, ca să zic așa, nu cumva să fiu bănuit de altceva. Vin de la o înâlnire unde au fost discuții și ședințe între oameni posesori de arme, multe arme. Am venit cu sufletul curat aici, vă rog să luați care atare să nu se interpreteze în vreun fel", a spus Costel Șoptică.

Deputatul a făcut un apel la unitate în cadrul USL.

“Rog și colegii parlamentari de la PSD, și de la PNL, și aleșii locali, să ne unim eforturile astfel încât să mergem mai departe, să arătăm fapte alegătorilor noștri. Poate au mai apărut și animozități, într-un anume fel acestea suntem normale avem în vedere că unii sunt de dreapta, alții de stânga. Avem un obiectiv comun pentru cetățenii României și în special pentru cei din Botoșani", a conchis parlamentarul PNL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
255

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
314

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
709

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...