Solicitarea unui consilier județean către Macaleți: Să își îndrepte atenția spre directorul de la Drumuri, după o "situație penibilă"

Solicitarea unui consilier județean către Macaleți: Să își îndrepte atenția spre directorul de la Drumuri, după o "situație penibilă"
Un consilier județean, nemulțumit de lucrările care s-au executat pe un drum județean, i-a solicitat președintelui Costică Macaleți să le ceară socoteală celor de la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri.

Consilierul Sergiu Marian a făcut referire la tronsonul de drum care face legătura între municipiul Botoșani și localitatea Roma, despre care spune că este impracticabil, în ciuda reparațiilor făcute.

“Aș dori să vă îndreptați atenția spre Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, mă refer la directorul acestei Direcții. La sfâșitul vechiului mandat s-a început firav drumul județean de la Cișmea spre Roma și s-a terminat la fel de repede. Ieri a fost o situație penibilă. Un cetățean cu un maxi-taxi, cu o lopată, acoperea o groapă și vă spun că am văzut eu. Vă forg frumos luați legătura cu Direcția Județeană de Drumuri și Poduri și vedeți ce se întâmplă cu drumul respectiv și mergeți și dvs. și constatați. Este impracticabil", a spus Sergiu Marian, vineri, într-o intervenție pe care a avut-o la ședința extraordinară de Consiliu Județean.

Președintele CJ, Costică Macaleți, i-a transmis că drumurile județene sunt o prioritate și vor fi tratate ca atare.

“Vă rog să aveți convingerea că privim cu foarte mare responsabilitate problema drumurilor județene, să vedem cât de mult ne putem apleca sau nu în funcție de bani, dar vă asigur că luăm poziție la ceea ce se face, la drumurile județene", a menționat Macaleți.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
24

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
137

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
170

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...