Soferul teribilist, care a provocat accidentul in care a fost ranit fiul sau, retinut pentru 24 de ore!

Politistii rutieri au dispus retinerea, in aceasta dupa-amiaza, pentru 24 de ore, a lui Florin Lupu, soferul care a produs, sambata, un accident la iesirea din localitatea Zaicesti.

Accidentul a socat mai ales prin faptul ca soferul si-a fortat fiul de 12 ani sa urce in masina, dupa ce minorul, constient de starea avanasata de ebrietate a tatalui sau, i-ar fi ascuns acestuia cheile de la masina.

In plus, in urma analizelor de sange a rezultat ca soferul avea o alcoolemie de 2,55 grame/litru, rezultatul primei probe, si 2,35 grame/litru la a doua proba, alcool pur in sange.

Florin Lupu se afla in acest moment in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Botosani, iar in cursul zilei de maine va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

El este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către un conducător auto care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost „întoarsă” de Botoșani. Ce a spus despre incidentul din tribune!

astăzi, 12:15

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul trei în clasament, cu 17 puncte. De cealaltă parte, Botoșani a rămas tot penultima, cu 8 puncte. Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fo...

Pelerinaj cu preoți și preotese la mănăstirile din județele Neamț, Botoșani și Suceava!

astăzi, 11:24

La inițiativa părintelui protopop Valentin Tofan, în Protopopiatul Piatra Neamț s-a organizat în perioada 23-25 septembrie, un pelerinaj cu preoții protoieriei și familiile lor, intit...

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...