Soferul si victima, ambii in varsta de 18 ani, s-au certat, dupa care conducatorul auto si-a vazut de drum!

Soferul si victima, ambii in varsta de 18 ani, s-au certat, dupa care conducatorul auto si-a vazut de drum!
O întâmplare aparent banală îl va costa scump pe un şofer de 18 ani, care a acroşat cu oglinda laterală un pieton de aceeaşi vârstă cu el. Conducătorul auto şi victima s-au certat, după care şoferul a părăsit locul accidentului.

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele conducătorului auto, care este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În dimineaţa zilei de 30 mai, în jurul orei 07.15, în timp ce conducea autovehiculul marca Volkswagen Transporter pe DJ 293, în localitatea Dumeni, comuna George Enescu, I. Bogdan-Ilie, de 18 ani, din municipiul Dorohoi, ajungând în apropierea unei unităţi şcolare, pe fondul nerespectării regulilor de circulaţie în zona de acţiune a indicatorului "Copii", acroşează cu oglinda laterală dreapta pe S. Daniel, de 18 ani, din comuna George Enescu, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă, accidentându-l uşor.

"Conducătorul auto a coborât din autovehicul, a discutat în contradictoriu cu victima, după care şi-a continuat deplasarea spre municipiul Dorohoi, părăsind locul accidentului fără a anunţa organele de poliţie. Acesta a fost identificat ulterior la domiciliu, în jurul orei 11.00", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botoşani.

Victima s-a prezentat în jurul orei 10.15 la Spitalul municipal Dorohoi, unde a fost examinată şi a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Atât conducătorul auto, cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

I. Bogdan-Iilie este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
73

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
34

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
64

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...